Nyhetsbild

Sommarhälsning från styrelsen BFEF

Vi skickar här en kort uppdatering så här långt i arbetet med vår hamn.

Peter och Marcus samt våra två sommarjobbare, Hampus och Viktor, har gjort ett fantastiskt arbete från det vi tog över ansvaret för hamnen. Mycket uppfräschning samt rep arbete har gjorts, mycket återstår men på den korta tiden från 1 maj tills våra spännande tennisveckor och planeringsarbetet inför dem startade är vi väldigt nöjda.

När sedan tennisveckorna väl drog igång sköttes planering och platsanvisning på ett mycket bra sätt. Vår personal har fått mycket kred för sitt arbete.

Innerhamnen var som vanligt mycket utnyttjad men i år med en extra knorr. Det var mer än fullt och man fick verkligen visa ett stort engagemang för att få till det.

Vi har lyckats få alla nöjda med elförsörjningen, vissa ända upp till 63 ampere. Vi har haft sugbilar på plats tidiga morgnar för att tömma de stora gästbåtarnas tankar, mycket uppskattat. Sett till att restaurantbåten på piren fick samma service.

Självklart har vi debiterat all denna service och mött mycket uppskattning för den samma.

Inför framtiden är verkligen en ny tankstation prioriterad. Vi har sålt slut väldigt ofta och möjligheten att få nytt drivmedel är tidsmässigt begränsad till tidiga morgnar och då hjälper det inte att få fullt på morgonen när det redan är slut på eftermiddagen.

Nu har det gått en vecka efter tennisen. Vi konstaterar att gästbåtar fortsätter komma på en bra nivå. Hamnvärdarna fortsätter hålla fin standard gentemot våra gäster och vi känner att personal som har många års erfarenhet av eget båtliv och besök i andra hamnar har hjälpt till att hålla servicen på en hög nivå.

Styrelsen BFEF